1857 poze   123457 vizite

GOGOSARI IN MUSTAR

6 kg.gogosar,500 gr.zahar,500ml.otet,600 gr.mustar si 500 ml ulei pt cea cu mustar simplu,2lGsare,boabe piperfoi dafin,se pun la fiert,apoi se adauga gogosarul taiat felii.PT.rosii:5 kg.gogosar,800gr.pasta de rosii,500 gr.zahar,500ml.otet,boabe piper,foi de dafin.se pun la fiert apoi se adauga gogosarul taiat felii.se pune in borcan si pui sosul peste.eu le_am dat apoi un pic si la cuptor
SFECLA ROSIE PENTRU IARNA LA BORCAN
Sfecla rosie fiarta in coaja pana intra usor o scobitoare, cand sa racit se curata si se feliaza dupa cum dorim. Peste sf, rosie taiata se razuieste hrean, se pune piper, zahar si chimen. Se face o solutie de muraturi : La 1 l de apa se pune 1 si jumatate linguri de sare, 2 linguri de zahar si 200 ml otet , asa fierbinte se pune peste sfecla cu hrean si adaugi un varf de cutit de consevant la un borcan. Punem capacul si se pune in prosope la cald pana a doua zi. Atentie nu ai nevoie de prea mult lichid pentru ca sfecla mai lasa suc ! Pentru gogosarii iuti cu morcov , aproape la frl dar mai putin otet, La 1 l apa 1si jmatate linguri sare , 2 linguri zahar 120 ml otet, boabe de piper, boabe de mustar , 1-2 catei de usturoi pt. un borcan. Gogosari curatati de cotor se umplu cu morcovi razuiti si amestecati cu telina razuita se cldaesc in borcane se pune fasii de hrean si solutia fierbinte. La fel se pun in prosoape pana a doua zi .
SANYO3241
SANYO3241

Comentarii album • 4
MihaelaNita 23 September 2014  
Si cum se mananca?Asa ca atare,sau merge garnitura?
Raportează
mirelatimisoara 17 October 2014  
si ca atatare si garnitura :)
Raportează
elluta 16 October 2014  
Se papa garnitura la friptura, la cartofi prajiti, ochiuri...
Raportează
mirelatimisoara 23 September 2014  
cum doriti eu manc si goi asa buni iasa sau si garnitura
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.